S’ha carregat l’accés al portal o s'ha produït un error de càrrega del portal

Es diu "Carregant el portal ha fallat o" Error de càrrega del portal "?
Això es deu al fet que el vostre quadre no té connexió a Internet, encara que és possible que creieu que ho té.
Així és com:
Traieu l'alimentació tant del router com de la caixa.
Espereu 15 minuts.
Connecteu l’alimentació al router.
Espereu 5 minuts.
Connecteu l’energia de la caixa.
Ara hauria de funcionar.
Si encara no funciona, comproveu la vostra xarxa / connexió a Internet.
Si no funciona, al final, podria haver estat bloquejat pel nostre tallafoc.
Llavors es posarà en contacte amb nosaltres.
  • 1 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

De vegades els meus canals es tallen i es congelen

Assumim que utilitzeu un cable de xarxa des del router fins al vostre dispositiu.Si no, comenceu...