Вчитувачот портал не успеа или Грешка при вчитување портал

Таа вели: "Вчитувачот портал не успеа или" Грешка при вчитување портал "?
Ова е затоа што вашата кутија нема интернет врска, иако можеби мислите дека ја има.
Еве како:
Извлечете ја моќта и од рутерот и од кутијата.
Чекај 15 минути.
Поврзете ја моќта со рутерот.
Чекај 5 минути.
Поврзете ја моќноста на кутијата.
Сега треба да работи.
Ако сè уште не работи, проверете ја вашата мрежа / интернет врска.
Ако после сè не функционира, можеби сте биле блокирани од нашиот заштитен ѕид.
Потоа ќе стапите во контакт со нас.
  • 1 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Моите канали понекогаш го намалуваат и замрзнуваат

Претпоставуваме дека користете мрежен кабел од вашиот рутер на вашиот уред.Ако не, почнете со...