De vegades els meus canals es tallen i es congelen

Assumim que utilitzeu un cable de xarxa des del router fins al vostre dispositiu.
Si no, comenceu per inserir un cable de xarxa per veure si els problemes finalitzen.
Si el problema no es deté, pot ser que la vostra xarxa destrueixi els paquets de trànsit entre el nostre servidor i el vostre dispositiu, la qual cosa significa que els marcs no segueixen realment.
Per solucionar-ho, heu d’optimitzar la configuració del vostre router. Alguns proveïdors de banda ampla (com ara Bahnhof) poden tenir problemes més grans i no sempre es poden arreglar

Hi ha algunes persones que poden experimentar retards, congelacions i altres coses quan utilitzen IPTV, independentment del proveïdor.
O que no funciona i es manté i amaga / connecta.
Això sol ser degut a un encaminador mal adaptat, un enrutador que no pot distribuir adequadament els paquets i la fragmentació dels paquets.
Això també s'aplica a aquells que no poden connectar-se al canal i només es mantenen i giren o es connecten.

No hi ha instruccions, ja que hi ha centenars de routers diferents al mercat i tothom té diferents. Però la configuració i el concepte són els mateixos per a totes les marques, és només trobar el paràmetre al router.
Primer, proveu això:
1. Comproveu la velocitat d'Internet a speedtest.net.
   Es requereix almenys 30 Mbps perquè IPTV funcioni bé.

2. Canvieu els DNS 1 i 2 de la vostra aplicació / caixa o router a DNS de Google, que és 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Si això no funciona, intenteu executar el cable d'Internet directament al connector de banda ampla per assegurar-vos que no és el router que provoca problemes.
Cap de les solucions anteriors funciona?
Poseu-vos en contacte amb nosaltres i descriviu el vostre problema
  • Email, SSL
  • 2 Els usuaris han Trobat Això Útil