Mijn kanalen hakken soms en bevriezen

We gaan ervan uit dat u een netwerkkabel van uw router naar uw apparaat gebruikt.
Zo niet, begin dan met het plaatsen van een netwerkkabel om te zien of de problemen ophouden.
Als het probleem niet ophoudt, kan het zijn dat uw netwerk pakketten in het verkeer tussen onze server en uw apparaat versnippert, wat betekent dat frames niet echt volgen.
Om dit op te lossen, moet u de instellingen in uw router optimaliseren. Sommige breedbandproviders (zoals Bahnhof) kunnen hier grotere problemen mee hebben en kunnen niet altijd geregeld worden

Er zijn enkele mensen die achterblijven, bevriezen en andere dingen kunnen ervaren wanneer ze IPTV gebruiken, ongeacht de leverancier.
Of dat het niet werkt en staat en buffers / connectar.
Dit komt meestal door een misplaatste router, een router die de pakketten niet goed kan verdelen en fragmentatie van de pakketten.
Dit geldt ook voor degenen die geen verbinding met het kanaal kunnen maken en alleen staan ​​en draaien of verbinding maken.

Er zijn geen instructies, omdat er honderden verschillende routers op de markt zijn en iedereen anders is. Maar de instellingen en het concept zijn hetzelfde voor alle merken, het is gewoon om de instelling in de router te vinden.
Probeer eerst dit:
1. Controleer uw internetsnelheid op speedtest.net.
   Het vereist minimaal 30 Mbps voor IPTV om goed te werken.

2. Verander DNS 1 en 2 in uw app / doos of router in Google's DNS die 8.8.8.8 en 8.8.4.4 is

Als dit niet werkt, probeert u de internetkabel rechtstreeks naar de breedbandaansluiting te laten lopen om er zeker van te zijn dat niet de router het probleem veroorzaakt
Werkt geen van de bovenstaande oplossingen?
Neem contact met ons op en beschrijf uw probleem
  • Email, SSL