Mine kanaler hakker og fryser noen ganger

Vi antar at du bruker en nettverkskabel fra ruteren din til enheten din.
Hvis ikke, start ved å sette inn en nettverkskabel for å se om problemene slutter.
Hvis problemet ikke opphører, kan det hende at nettverket ditt tømmer pakker i trafikken mellom serveren og enheten, noe som betyr at rammer ikke følger.
For å fikse dette må du optimalisere innstillingene i ruteren. Noen bredbåndsleverandører (som Bahnhof) kan ha større problemer med disse og kan ikke alltid ordnes

Det er noen mennesker som kan oppleve lagring, frysing og andre ting når de bruker IPTV, uavhengig av leverandør.
Eller at det ikke fungerer og står og buffere / koble til.
Dette skyldes vanligvis en feilplassert ruteren, en ruteren som ikke kan distribuere pakkene og fragmenteringen av pakkene riktig.
Dette gjelder også de som ikke kan koble til kanalen, og det står bare og spinner eller kobler seg til.

Det er ingen instruksjoner, da det er hundrevis av forskjellige rutere på markedet, og alle har forskjellige. Men innstillingene og konseptet er de samme for alle merker, det er bare å finne innstillingen i ruteren.
Prøv først dette:
1. Sjekk din internetthastighet på speedtest.net.
   Det krever minst 30 Mbps for IPTV å fungere godt.

2. Endre DNS i er app / boks eller ruteren til Googles DNS som er 8.8.8.8 og 8.8.4.4

Hvis dette ikke virker, kan du prøve å kjøre Internett-kabelen direkte til bredbåndsstikket for å være sikker på at det ikke er ruteren som setter problemer
Fungerer ingen av løsningene ovenfor?
Kontakt oss og beskriv problemet ditt
  • Email, SSL