Què necessito per poder veure IPTV de vostè?

És possible veure IPTV de moltes maneres diferents.

Però per treure el màxim profit del nostre servei, recomanem TVIP 605 que suporta 4K.

La raó per la qual recomanem TVIP 605 és que és molt assequible i és pràcticament lliure d’errors.

Els nostres clients gestionen una gran varietat de caixes i són els clients de TVIP els que tenen el mínim problema!
També hi ha caixes MAG de diversos tipus. El problema amb MAG és que no donen suport a bla. tot el còdec d’àudio. Per exemple, DTS.
Si no voleu comprar una caixa i tenir un SmartTV a casa, podeu utilitzar l'aplicació SmartIPTV.

També hi ha diversos errors i codecs que posen la clau al volant per a algunes marques de televisió.

Pot funcionar molt bé amb el vostre veí amb un Samsung, però a LG hi ha, per exemple, ara mateix un error en el qual no podeu triar subtítols al cinema, però serà el primer subtítol (si és multisub). Hi ha algunes coses que no podem influir en aquesta aplicació; per tant, recomanem un quadre.
  • Email, SSL
  • 7 Els usuaris han Trobat Això Útil