Wat heb ik nodig om IPTV van je te kunnen bekijken?

Het is mogelijk om IPTV op veel verschillende manieren van ons te bekijken.

Maar om het maximale uit onze service te halen, raden we TVIP 605 aan die 4K ondersteunt.

De reden dat we TVIP 605 aanbevelen, is dat het zeer betaalbaar is en vrijwel bugvrij is.

Onze klanten hebben een grote verscheidenheid aan verschillende dozen en het zijn de klanten met TVIP die absoluut het minste probleem hebben!
Er zijn ook MAG-dozen van verschillende soorten. Het probleem met MAG is dat ze blah niet ondersteunen. alle audiocodec. Bijvoorbeeld DTS.
Als u geen doos wilt kopen en thuis een SmartTV hebt, kunt u de app SmartIPTV gebruiken.

Er zijn ook verschillende bugs en codecs die de sleutel voor sommige tv-merken in het wiel steken.

Het kan geweldig werken met je buurman met een Samsung, maar bij LG is er bijvoorbeeld nu een bug waarbij je geen ondertitels in de films kunt kiezen, maar het wordt de eerste ondertitel (als het een multisub is). Er zijn enkele dingen die we niet kunnen beïnvloeden met die app, daarom raden we in plaats hiervan een box aan.
  • Email, SSL