Што ми е потребно за да можам да гледам IPTV од тебе?

Можно е да се гледаат IPTV од нас на многу различни начини.

Но, за да го искористиме најдоброто од нашата услуга, препорачуваме TVIP 605 кој поддржува 4K.

Причината што ја препорачуваме TVIP 605 е тоа што е многу прифатлива и е буквално бесплатна.

Нашите клиенти имаат широк спектар на различни кутии и клиенти со TVIP кои имаат апсолутно најмал проблем!
Исто така постојат и МАГ-кутии од разни видови. Проблемот со MAG е дека тие не го поддржуваат blah. сите аудио кодеци. На пример, ДТС.
Ако не сакате да купите кутија и да имате SmartTV дома, можете да ја користите апликацијата SmartIPTV.

Исто така, постојат различни грешки и кодеци кои го ставаат клучот во тркалото за некои ТВ брендови.

Тоа може да работи одлично со вашиот сосед со Samsung, но во LG, на пример, постои грешка во моментов каде што не можете да изберете преводи на филмови, но тоа ќе биде првиот титл (ако е multisub). Постојат некои работи на кои не можеме да влијаеме со таа апликација, па затоа препорачуваме кутија наместо тоа.
  • Email, SSL
  • 7 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?