Hva trenger jeg for å kunne se IPTV fra deg?

Det er mulig å se IPTV fra oss på mange forskjellige måter.

Men for å få mest mulig ut av vår service, anbefaler vi TVIP 605 som støtter 4K.

Grunnen til at vi anbefaler TVIP 605 er at den er veldig rimelig og er nesten feilfri.

Våre kunder driver et stort utvalg av bokser, og det er kundene med TVIP som har absolutt det minste problemet!
Det finnes også MAG-bokser av forskjellige slag. Problemet med MAG er at de ikke støtter blah. all lydkodek. For eksempel, DTS.
Hvis du ikke vil kjøpe en boks og ha en SmartTV hjemme, kan du bruke app SmartIPTV.

Det er også forskjellige feil og kodeker som setter nøkkelen i hjulet for noen tv-merker.

Det kan fungere bra med naboen din med en Samsung, men på LG er det for eksempel akkurat nå en feil der du ikke kan velge teksting på filmene, men det blir den første underteksten (hvis det er en multisub). Det er noen ting vi ikke kan påvirke med den appen, derfor anbefaler vi en boks i stedet.
  • Email, SSL