Категории на прашања

FAQ (2)

Најчесто поставувани прашања

интернет (1)

Прашања во врска со интернет

Првпат (1)

Што е потребно за да започнете со услугата

Популарни прашања

 Што ми е потребно за да можам да гледам IPTV од тебе?

Можно е да се гледаат IPTV од нас на многу различни начини.Но, за да го искористиме најдоброто од...

 Колку брз интернет ми е потребен?

Ако сакате да го гледате FHD (full HD) каналот преку IPTV, тогаш зазема околу 12-14 Mbit / s од...

 Моите канали понекогаш го намалуваат и замрзнуваат

Претпоставуваме дека користете мрежен кабел од вашиот рутер на вашиот уред.Ако не, почнете со...

 Вчитувачот портал не успеа или Грешка при вчитување портал

Таа вели: "Вчитувачот портал не успеа или" Грешка при вчитување портал "?Ова е затоа што вашата...