Hur snabbt internet behöver jag ha?

Om man vill titta på FHD (full HD) kanal via IPTV så tar den ungefär 12-14 Mbit/s av er bandbredd.
För att då kunna uppleva IPTV fullt ut så skall du minst ha 30-40 mbits internet för att titta på full-hd kanalerna.
Är man då fler i familjen som surfar, spelar online spel osv samtidigt så blir det ett ganska hård belastning på ert router/internet.
För att 4K kanalerna och filmerna skall fungera bra kräver det närmare 100 mbits internet.
Om ni inte har bredband så har vi även de flesta kanalerna i SD kvalité.
Då räcker det med 8 mbits.
  • Email, SSL